Een onvergetelijk geschenk

‘Och ja’, weerklinkt bij het doorbladeren van Mijn eerste 18 jaar. Droom weg bij de hoogtepunten uit je jeugd. Herbeleef de meest spraakmakende momenten uit de eerste 18 jaar van je leven. 

Aan welke hits, films en tv-programma’s denk je graag terug? Hoe was de mode toen, het straatbeeld …? Welke sporthelden zijn je bijgebleven? En wat was het nieuws waar iedereen het toen over had?

Mijn eerste 18 jaar is één grote brok jeugdsentiment met maar liefst 182 pagina’s kleurrijke foto’s, anekdotes en iconische beelden uit je jonge jaren. We hebben ook de grootste hits per jaar voor je verzameld. Scan de code en beluister ze.

GEEF EEN TIJDREIS ALS GESCHENK

Voel je weer nét als toen.
Met mijn eerste 18 jaar.

HERBELEEF
JE JEUGD!

Herbeleef je eerste 18 jaar

In de boeken Mijn eerste 18 jaar herbeleeft iedereen van 40 jaar tot 75 jaar oud zijn of haar eerste 18 levensjaren.

Ben je geboren in 1948? Dan kies je het boek dat start in 1948 en loopt tot 1966. Geboren in 1972? Dan start je boek in 1972 en loopt het tot 1990. In totaal zijn er 36 boeken.

Reis naar die bijzondere tijd uit jouw kinder- en tienerjaren. Laat je verrassen door vergeten feiten en weetjes en droom weg bij mooie jeugdherinneringen.

Per jaar lees je over de belangrijkste binnen- en buitenlandse gebeurtenissen, de mooiste sportmomenten, de hits, de films, de sterren, de spraakmakende tv-programma’s en reclame, de mode, de rages en meer. Veel ‘vergeten’ voorwerpen van toen verschijnen kleurrijk in beeld.

Wat waren je favoriete hits toen je 16 was?
Wat was er toen te zien op tv en in de cinema?