Een onvergetelijk geschenk

‘Och ja’, weerklinkt bij het doorbladeren van Mijn Eerste 18 Jaar. Droom weg bij de hoogtepunten uit je jeugd. Herbeleef de meest spraakmakende momenten uit de eerste 18 jaar van je leven. 

Aan welke hits, films en tv-programma’s denk je graag terug? Hoe was de mode toen? En hoe zag het straatbeeld uit? Welke sporthelden zijn je bijgebleven? En wat was het nieuws waar iedereen het toen over had?

Mijn Eerste 18 Jaar is één grote brok jeugdsentiment met maar liefst 180 pagina’s kleurrijke foto’s, anekdotes en iconische beelden uit je jonge jaren. We hebben ook de grootste hits per jaar voor je verzameld. Scan de code en beluister ze.

GEEF EEN TIJDREIS ALS GESCHENK

Voel je weer nét als toen.
Met mijn eerste 18 jaar.

HERBELEEF
JE JEUGD!

Herbeleef je eerste 18 jaar

De serie Mijn Eerste 18 Jaar bestaat uit boeken voor degenen van 35 jaar en ouder. Voor elk geboortejaar is er een apart boek.

Ben je geboren in 1947? Dan kies je het boek dat start in 1947 en doorloopt tot 1965. Geboren in 1972? Dan start jouw boek in 1972 en is 1989 het laatst beschreven jaar. De serie bestaat zo uit tientallen specifieke delen.

Elk boek heeft een overzichtelijke structuur. Je leest per jaar over de belangrijkste binnen- en buitenlandse gebeurtenissen, mooiste sportmomenten, muziekhits, films, sterren, spraakmakende tv-programma’s reclames, mode, rages en meer. Ook geniet je van veel fullcolourafbeeldingen van typische voorwerpen uit die tijd die we bijna zijn vergeten.

Droom weg bij al die prachtige jeugdherinneringen en beleef de in de vergetelheid geraakte zaken opnieuw. Mijn Eerste 18 Jaar is een feest der herkenning en biedt gegarandeerd vele ‘oh ja!’-momenten.

Wat waren je favoriete hits toen je 16 was?
Wat was er toen te zien op tv en in de cinema?